Ilolla ja ylpeydellä voimme kertoa, että Suomen luonto- ja ohjelmapalveluyrttäjät ry viettää tänä vuonna juhlavuotta. Jo 20 vuotta Suloa!

Kiitos kaikille heille, jotka ovat aikojen saatossa mahdollistaneet yhdistyksemme toiminnan ja kehityksen.

Ja heitä on paljon: jäsenoppaat, jotka ovat levittäneet ja Sulosta tietoa, tapahtumiin ja tilaisuuksiin osallistuneet, kokouksissa vaikuttaneet, hallituksen puuhamiehet- ja naiset, ideanikkarit ja vastuunkantajat.

Kiitos Teille, jotka 20 vuotta sitten kypsyttelivät idean yhdistyksestä. Kiitos entisille puheenjohtajille, kunniapuheenjohtajille sitkeydestä ja työtunneista ja välittämisestä Suloa, mutta myös kaikkia luonto-oppaita kohtaan.

ISO KIITOS 

7.4 kokoonnumme juhlimaan 20-vuotiasta Suloa Nuuksion kansallispuiston kainaloon. Siitä lisää sitten tapahtuman jälkeen!

Juhlavuoden kunniaksi Sulo sai uudet kotisivut. Sieltä voit lukea Sulon synnystä ja vaiheista pitäaikaisen puheenjohtajamme ja perustajajäsenen Eppu Blomqvistin sanoin.

(koska sivut ovat uudet, suurin osa liki 70 oppaan ja yrityksen tiedoista puuttuvat. Tietoja lisätään tuota pikaa, joten kannattaa seurailla sivuja tarkasti)

20 vuotta yhtä suloa
Päivitämme tänne uutisia ja muuta tiedotettavaa. Seuraa meitä myös Facebookissa.